∼ Hallooo ∼
Jeg skulle virkelig ikke ha jinxet om bloggingen på søndag, for det resulterte jo i en tragisk blogg-mandag for min del… Men sånn kan det gå macos sierra 10.12 herunterladen!


Jeg syns det er gøy med to-do-lister, og skriver ofte opp hva planene for uken er hver søndag eller mandag video s downloaden. Denne uken tenkte jeg at jeg kunne dele noen av punktene med dere for en gangs skyld! Er jo ikke det mest spennende hverdagen å titte inn i kan jeg tenke meg, men det er gøy å skrive i hvertfall herunterladen.
anine kristin bloggMat: 
Lønningen kommer i natt, det er min mat-uke noe som betyr at det skal bli masse frukt og grønnsaker denne uken, kylling, laks og masse annet godt ryanair app bordkarte herunterladen. Jeg har masse, masse inspirasjon til sunnere måltider denne uken, og det skal bli så gøy å lage dette! Gleder meg ♥

Trening
Jeg skal ha fire økter denne uken… tirsdag, onsdag, fredag og lørdag teams datei herunterladen speicherort. Torsdag og lørdag skal jeg løpe intervaller tenkte jeg. Ka du tru? *haha*
aSkole
Denne uken blir vi ferdig med hjemmeeksamen amazing grace kostenlos downloaden! Helt garantert… og det skal bli magisk å feire 17.mai, uten å måtte tenke på at jeg skal jobbe med denne den 18. Jeg har faktisk siste forelesning på onsdag, noe som betyr at jeg frem til 2.juni har masse tid til pugging og blogging herunterladen. *wohoo*

Annet
Jeg kan ikke huske sist jeg pusset bunadsølvet mitt, så dette skal jeg gjøre før søndagen solitaire games for free. Jeg skal også prøve meg litt frem med 17.mai-frisyrer, og ikke minst rydde og vaske leiligheten fra gulv til tak.
Du kan også sjekke ut https://testsiden.com/.