∼ Hallooen ∼
Ey!… 3 innlegg på en og samme dag, det er det lenge siden jeg har hatt lego hidden side herunterladen! Slik som jeg holder på med blogging i rykk og napp så burde jeg vel egentlig spart på noen av innleggene og fordelt dem utover, men dette innlegget her må nesten komme i dag outlook 2013 herunterladen kostenlos. Jeg har sett at flere bloggere holder på med ukens ditt og datt, og jeg syns det ser så gøy ut, så da slenger jeg meg på også! 


Glede:
Arbeidsdagen jeg hadde på jobben i dag var utrolig bra herunterladen. . . Eller hele helgen har egentlig vært veldig bra! Jeg har så mange fine kollegaer med god humor og masse humør, så denne helgen har jeg ledd masse og kost meg med både kollegaer og brukere herunterladen. Sjekk forresten ut det siste bildet mitt på instagram så får dere et lite innblikk i hvor gøy vi har det på slutten av kveldsvakten → @aninekristin
poseStress:
Kalenderen min viser meg at datoen for den individuelle eksamenen vår kommer nærmere og nærmere… vi er godt i gang med hjemmeeksamen, men jeg ville aller helst vært ferdig i går *haha*, sånn at jeg kunne brukt de neste dagene på å pugge pensum sims 2en origin.

Inspirasjon:
Kurset om supermat med John Opsahl var både motiverende og inspirerende. Jeg fikk virkelig interessen tilbake, og gleder meg til å starte den kommende uken med frukt, grønt, smoothier og supermat w 10.
epleMotivasjon: 
Etter forrige oppdatering på cm, har jeg målt meg en gang til… noe som viste meg at jeg har tatt av enda flere cm, jeg har gått ned i vekt, og føler at jeg har funnet et program som passer meg midt i blinken adobe reader 10 free download deutsch kostenlos.

Irritasjon:
Dårlig planlegging, orden og kommunikasjon… Da blir ting vanskelig.
SONY DSCSkjerpings:
Jeg få løpt litt intervaller og langturer igjen snart, men jeg er rett og slett for dårlig til å ta meg tid til det unity herunterladen. Styrken går det supert med, men løpingen uteblir gang etter gang, etter gang etter…. ja, dere skjønner tegninga.