∼ Hei alle sammen! ∼
I går vurderte jeg jo å lage salat eller en litt sunnere pizza til middag, og som dere kanskje fikk med dere i går, så falt valget på det sistnevnte movies apple tv. Jeg mener… det var jo tross alt fredag, og selvom salat kan være kjempegodt, så er det jo noe litt annet med pizza. *Eller hva?* herunterladen. Jeg har lagd noe lignende tidligere, med speltlomper, men for en litt tykkere og sprøere pizza brukte jeg i går små tacolefser (fullkorn) kostenlos musik herunterladen pc.
sunn fullkornspizzaDet er så latterlig lett å lage dette her, så det er underlig at jeg ikke lager dette oftere snipping tool download kostenlos. Men det eneste du trenger å gjøre er altså å legge lefsen på et stekebrett, smøre litt tomatpuré på lefsen, legge på det «pålegget» du ønsker, og toppe det med litt mozarellaost high sierra vollständig herunterladen. Sette så brettet inn i ovnen, og vent i 10 minutter ca *hvis du har forvarmet den*. Da, har du en god, litt sunnere og sprø pizza foran deg ♥
sunn pizza
Hvis du vil kan du også toppe pizzaen med litt ruccola, for å få en litt italiano-feeling over det hele *haha* herunterladen. For de som har superøyne, så ser dere at det gjemmer seg spekeskinke under mozarellaen på pizzaen min, og egentlig skulle jeg ha avokado i tillegg til ruccolaen, for det tror jeg hadde blitt kjempegodt geburtstagswünsche kostenlos herunterladen! Men… når avokadoen du kjøper er brun på flere steder når du deler den… da blir ikke det noe av *hehe*. Men det kan kanskje noe av dere teste ut notizblock herunterladen?
healthy pizzaNå har jeg noen timer igjen av arbeidsdagen min, før jeg skal hjem til leiligheten, A og verdens beste Cleo nokia lumia 630 kann keine apps herunterladen. Jeg har ingen planer i dag, skal ikke trene eller gjøre noe som helst viktig, så vi får se hva ettermiddagen og kvelden går til.

Ha en fin lørdag da dere google maps navigation for free!