∼ Hei alle sammen! ∼
I går vurderte jeg jo å lage salat eller en litt sunnere pizza til middag, og som dere kanskje fikk med dere i går, så falt valget på det sistnevnte. Jeg mener… det var jo tross alt fredag, og selvom salat kan være kjempegodt, så er det jo noe litt annet med pizza. *Eller hva?*. Jeg har lagd noe lignende tidligere, med speltlomper, men for en litt tykkere og sprøere pizza brukte jeg i går små tacolefser (fullkorn).
sunn fullkornspizzaDet er så latterlig lett å lage dette her, så det er underlig at jeg ikke lager dette oftere. Men det eneste du trenger å gjøre er altså å legge lefsen på et stekebrett, smøre litt tomatpuré på lefsen, legge på det «pålegget» du ønsker, og toppe det med litt mozarellaost. Sette så brettet inn i ovnen, og vent i 10 minutter ca *hvis du har forvarmet den*. Da, har du en god, litt sunnere og sprø pizza foran deg ♥
sunn pizza
Hvis du vil kan du også toppe pizzaen med litt ruccola, for å få en litt italiano-feeling over det hele *haha*. For de som har superøyne, så ser dere at det gjemmer seg spekeskinke under mozarellaen på pizzaen min, og egentlig skulle jeg ha avokado i tillegg til ruccolaen, for det tror jeg hadde blitt kjempegodt! Men… når avokadoen du kjøper er brun på flere steder når du deler den… da blir ikke det noe av *hehe*. Men det kan kanskje noe av dere teste ut?
healthy pizzaNå har jeg noen timer igjen av arbeidsdagen min, før jeg skal hjem til leiligheten, A og verdens beste Cleo. Jeg har ingen planer i dag, skal ikke trene eller gjøre noe som helst viktig, så vi får se hva ettermiddagen og kvelden går til.

Ha en fin lørdag da dere!