Hei alle fine, og god fredag! ∼
I skrivende stund ligger jeg i sengen med Cleo på fanget, med God morgen Norge på TV, kaffekoppen stående i vinduet, og første klesvask er i gang. Viktig å starte dagen på en god måte, og når man i tillegg har all tid i verden til å gjøre den så god som mulig, kan det ikke bli annet enn bra. 


Jeg skal om et lite øyeblikk ta turen bort til treningssenteret, og i dag   s  k  a  l  jeg både trene styrke, løpe intervaller  o g  ta badstue. Skal, skal skal! Men før det skal jeg planlegge kveldens middag, sånn at jeg kan suse innom butikken når jeg er ferdig med treningsøkten. Siden jeg er alene hjemme i kveld tenkte jeg å benytte alenetiden til å lage en spenstig salat, eller noe i den duren, ettersom at A vanligvis ikke bli så veldig glad når jeg har servert dette til middag tidligere *haha*… Derfor har jeg sust litt igjennom weheartit for å finne litt matinspirasjon.  
foodspo
Mmm, det ser jo fantastisk godt ut da! Men jeg tror nok jeg kommer til å ende opp med en stor salat med avokado, couscous og kanskje litt hvitløksmarinerte scami… Eller, kanskje jeg skal lage lefse-pizza med salat, avokado og serranoskinke? Nei… får tenke litt til kjenner jeg, men det blir nok noe av dette over her tenker jeg. Bildene og food-siden min på weheartit finner du forresten her.

Nå må jeg sette i gang med gjøremålene mine igjen her! Vi blogges siden ♥