Hei alle fine, og god fredag! ∼
I skrivende stund ligger jeg i sengen med Cleo på fanget, med God morgen Norge på TV, kaffekoppen stående i vinduet, og første klesvask er i gang herunterladen. Viktig å starte dagen på en god måte, og når man i tillegg har all tid i verden til å gjøre den så god som mulig, kan det ikke bli annet enn bra. 


Jeg skal om et lite øyeblikk ta turen bort til treningssenteret, og i dag   s  k  a  l  jeg både trene styrke, løpe intervaller  o g  ta badstue mp4 online. Skal, skal skal! Men før det skal jeg planlegge kveldens middag, sånn at jeg kan suse innom butikken når jeg er ferdig med treningsøkten herunterladen. Siden jeg er alene hjemme i kveld tenkte jeg å benytte alenetiden til å lage en spenstig salat, eller noe i den duren, ettersom at A vanligvis ikke bli så veldig glad når jeg har servert dette til middag tidligere *haha*… Derfor har jeg sust litt igjennom weheartit for å finne litt matinspirasjon herunterladen.  
foodspo
Mmm, det ser jo fantastisk godt ut da herunterladen! Men jeg tror nok jeg kommer til å ende opp med en stor salat med avokado, couscous og kanskje litt hvitløksmarinerte scami… Eller, kanskje jeg skal lage lefse-pizza med salat, avokado og serranoskinke Bluetooth for free for pc german? Nei… får tenke litt til kjenner jeg, men det blir nok noe av dette over her tenker jeg. Bildene og food-siden min på weheartit finner du forresten her accuweather herunterladen.

Nå må jeg sette i gang med gjøremålene mine igjen her! Vi blogges siden ♥