∼ Hallooo ∼
I dag trodde jeg at treningen ikke skulle bli noe av, for etter en treningsfri dag i går, blir jeg så innmari lat, ettersom at jeg syns det er så godt å ikke trene også *haha*. Fler som har det sånn håper jeg? Men, latskapen vant ikke over meg i dag heller, så jeg kom meg på trening, og det ble en helt grei økt.
nike shortsJeg skulle egentlig både løpe intervaller, trene styrke oooog ta badstue. . . men de to siste ble avlyst underveis i treningen, på grunn av en eller annen dårlig unnskyldning som jeg ikke en gang husker nå. Så latskapen vant kanskje litt allikevel. Men, man kan ikke være superwoman hver dag, så jeg er fornøyd jeg altså. Litt er bedre enn ingenting, og det kommer en dag i morgen også.
Bildet over her lyver forresten, for jeg måtte ta en haug med bilder for å få til dette ene uten lår-valker tytende ut av underdelen på shortsen…. *hehe* så vet dere det.
smil
Fleskelår eller ikke… jeg har inntatt sengen og er klar for å ta kvelden om ikke så lenge. I morgen skal jeg lade opp til jobbhelg med både trening, eksamensjobbing og vasking, så jeg får utnytte de neste timene til å sove godt. . . og det må dere gjøre også ♥

Takk for masse hyggelige tilbakemeldinger det siste døgnet forresten! Gøy og veldig hyggelig å blogge til dere igjen :-)