∼ t  r  e  n  i  n  g    m  e  d    m  e  n  i  n  g ∼
… og akkurat nå er det meningen at jeg skal komme meg tilbake til godformen igjen *haha*.
mageDe siste ukene har motivasjonen vært på topp, både når det kommer til mat og trening. Forrige uke fikk jeg fire økter på treningssenteret + noen besøk i badsstuen. Denne uken har jeg så langt hatt tre økter *en kort og to lange*, så dette lover godt. Resultater har begynt å vise seg også, så da øker naturligvis motivasjonen også! Nå har jeg tatt i bruk målebåndet, og så langt har jeg mistet 5 cm rundt midjen, 1,5 cm rundt lårene og 1 cm rundt hofte/rumpe.
Anine kristin trening
Kjempegøy å være i gang igjen i hvertfall, og jeg vet at dere har savnet treningsblogging her inne. Sååå, da håper jeg at dere vil følge med videre på hvordan dette går *hehe*.  Følg med senere i dag så skal dere få se en sak, som jeg har fått helt dilla på i det siste, og som fungerer kjempegodt som både lunsj, middag og kveldsmat. *Hmm… hva kan det være?*