Hei hei ♥
Jeg kan faktisk ikke huske å ha lagd et innlegg med funfacts om meg selv noen gang… Har jeg det? Jeg tenkte derfor at det ville vært litt gøy for dere (og meg forsåvidt), å lage et innlegg med 10 ting du ikke visste om meg. Jeg ble faktisk litt oppgitt over meg selv på noen av punktene, men det er bare sånn jeg er rett og slett *haha*, take it or leave it!
header1· Jeg snuser

· Jeg er veldig følsom, og gråter når jeg er sint, redd, glad eller bare av å høre en fin sang.

· Jeg har ikke oversikt over hvor mange ganger jeg ser igjennom kjøleskapet eller kjøkkenskapene illøpet av en dag, men det er ikke få. Trikset er å ikke ha noe søtt liggende, for da får du ikke spist noe av det du egentlig er på «jakt» etter.

· Jeg behandler Cleo som et barn, og akkurat nå jobber vi med at hun ikke skal bjeffe på andre hunder når vi er på tur. (Ikke prate med fremmede, haha). Bonus fakta → Jeg er utrolig glad i dyr, og da spesielt hunder og katter. Knytter meg veldig til dyret og føler vi forstår hverandre *crazy? haha*
nuss· Jeg har et hjemlengsel-problem. Har et elsk/hat forhold til å være borte, spesielt hvis det er uten A og Cleo, og selvom jeg koser meg glugg i hjel på tur, får jeg alltid litt vondt i magen av å tenke på at jeg er flere mil unna.

· Jeg har et litt angstrengt forhold til trening og mat. Føler alltid at det er noe galt med kroppen min, at den aldri blir bra, og får ofte dårlig samvittighet hvis jeg unner meg noe eller ikke har kontroll over innholdet. Jeg har heldigvis klart å gjøre sånn at det ikke styrer eller påvirker hverdagen min lenger. 

· Jeg elsker bakst, potetgull og franske makroner.

· Jeg kunne godt drukket hvitvin til lunsj, middag og kvelds hver eneste dag.
2· Jeg hater å gå barbeint hjemme hos andre, og tar alltid med meg et par med halvsokker hvis jeg går i sommersko og vet at jeg skal inn til noen senere.

· Jeg har utviklet en fobi for bakterier, og det blir bare værre og værre… Visste du for eksempel at uansett hvor glatt og fin neglelakken din er så samler det seg flere milliarder bakterier i de bitte-bitte-små luftboblene i lakken? Tenk på det neste gang du har på neglelakk og tar deg i munnen, eller når hun som lager og gir deg mat på resturanten/caféen har en kjempefin neglelakk på. . Grøsser og grøsser!  


Det siste punktet her har blitt litt slitsomt i det siste faktisk, for jeg vet jo at man må ha litt bakterier rundt seg. Men det er så sykt mange uhygeniske personer ute og går, og etter et par hygienekurs på jobben har jeg fått helt fnatt. Det eksempelet jeg dro frem sist her opplevde jeg faktisk for litt siden, og ble faktisk veldig oppgitt over at det i det hele tatt er mulig å jobbe med mat og ikke vite om dette. Plis ha antibakk, korte negler og for guds skyld bruk hansker om du jobber med mat/drikke-servering! Gris! *haha* 
doubletrouble
Kjente du deg igjen i noen av punktene?