Hei hei ♣
Jeg er ikke typen som beklager for at jeg ikke blogger egentlig, men når jeg ser at folk legger igjen kommentarer om at bloggen er savnet, og når folk oppriktelig blir «bekymret» for at jeg har sluttet så ser jeg jo det at jeg bør beklage sandboxie kostenlos downloaden. Unnskyld for at jeg ikke ga beskjed om en blogpause, men det er altså det jeg har hatt. Bloggpausen var absolutt nødvendig, og ikke minst veldig veldig godt, men når til og med pappa og bestemor kommenterer den dårlige bloggingen så må man ta tak *haha* advanced systemcare. Pappa påpekte at han var litt lei av å lese om hvordan man kunne få et bedre vanninntak nå, men da har han forhåpentligvis fått i seg mye vann den siste tiden da netbeans herunterladen.
kiss
I pausen har jeg faktisk vurdert å slutte, men etter å ha blogget i 7 år (! karte downloaden!) så virker det helt uvirkelig å legge ned bloggen. Det går faktisk ikke én dag hvor jeg ikke tenker: «åh det må jeg dele på bloggen», eller «dette her er perfekt bloggmateriale», så det blir jo selvfølgelig ikke noen nedleggelse. I tillegg til dette så er det jo også lett å glemme hvorfor jeg faktisk har holdt på i alle disse årene, for det er jo i bunn og grunn fordi jeg syns det er gøy herunterladen. Det siste året har ikke bloggen vært like gøy å holde på med, og derfor måtte jeg ta en pause, til å finne ut hva jeg selv ønsket og hva jeg ønsker å bruke bloggen til for free flippers.
Blogg kameraBlogg kan bety mye penger, og selvom jeg har tjent noe, delt mine egne meninger og valgt reklamen med omhu, så har jeg valgt å fjerne reklamen på bloggen spss trial. I i tiden fremover vil jeg kun reklamere for seriøse aktører, som betaler for det de «bestiller» og som har produkter jeg vet passer inn på min blogg flash games for free. Jeg vil tilbake til den perioden hvor jeg blogget om alt mulig, pratet med dere daglig og tok sponsing som en bonus dersom det dukket opp noe


Så, da har vi fått dette ut av verden, og jeg er klar for å sette i gang igjen chrome voor mac downloaden. Jeg har mange planer og skisser liggende, men hvis det er noe dere har savnet her, noe dere ønsker å lese mer om så legg gjerne igjen en kommentar (minst 15 tegn), eller send meg en mail taxme 2018.

♥ ♥ ♥