Gleder meg til jeg kan bruke uttrykket i overkriften her uten å sette wife i gåseøyne….haha!

Herlighet som jeg elsker lørdager! Når man i tillegg våkner utvilt og ser at det er skyfrihimmel og strålende sol utenfor blir man ekstra glad, eller hva spss programm herunterladen? Jeg starter som vanlig dagen min med min faste kaffekopp, med den gule Zoega-kaffen fra Dolce Gusto, to sukketter, en teskje kanel og en skvett melk. Ingen dag uten! 


Jeg har fått låne bilen til mamma i helgen *hurra*, så det blir en tur på senteret om litt, for å handle inn litt «nødvendige» saker for jentekvelden jeg skal på i kveld herunterladen. Men først blir det en lang tur i finværet med Cleo, som forsåvidt ligger og sover fremdeles… noe som betyr at jeg kan løpe ut på kjøkkenet og lage meg en ny kopp med kaffe. 
anineWeekend, messy hair, hot coffee, pajamas, a happy home with a happy dog alle videos eines youtube kanalsen.
What else is possible to wish for on a saturday morning?

Ha en god lørdag alle sammen!