God fredaaaag! 
Skjer det noe spennende i helgen? Jeg er i hvertfall klar for mye avslapping, jentekveld i morgen og … jobbing med pensum som vanlig. Heldigvis for meg så har jeg fått tilbake gleden av det so var min favoritthobby da jeg var kid… tegning *haha*.


Vi har lenge fått bemerkelser for at vi ikke har hatt noen form for bilder i leiligheten, og har derfor hatt to store, tomme rammer hengende på veggen i noen måneder. Vi har heller ikke klart å bli enige om hva som skulle inn i dem, så da endte det opp med at jeg måtte skru på kreativiteten og tegne….
anine kristin bjerke andersenDet endte derfor opp med tre fjær og en ugle *haha*… Det ser jo ikke ekte ut da, men det er heller ikke det som er meningen, og vi syns i hvertfall at resultatet ble ganske morsomt, litt kult og litt annerledes. Stas er det å tenke på at det ikke er noen som har det samme.  Jeg har kunn brukt blyant, sprittusj, kritt og Essie gull-neglelakk hvis noen skulle lure på det. Øyene til ugla er som dere kanskje ser «malt» med neglelakken, noe jeg er ekstra fornøyd med…anine kristinSå, i pausene mine denne uken har jeg altså lekt kunstner, og har til og med signert bildene med navnet mitt, sånn at det ser litt proft ut *ler høyt*. Veldig gøy var det i hvertfall, men fy søren for en jobb… Ugla var spesielt et stort ork, med tanke på skyggelegging osv osv…. Så den ugla her kan vi faktisk ikke gå lei av, men hvis det skule skje, kan vi bare sette inn et nytt bilde over, ettersom at jeg har tegnet rett på platen som fulgte med bildet. anine