God mandag dere, og ikke minst… Velkommen februar!
Måneden hvor det gradvis blir mer plass på treningssenterene *hehe*, måneden hvor man begynner å merke at det bli lysere, valentines day, Fifty Shades of Grey premiere og eksamen i bedriftsøkonomi *for min del* tiktok videos herunterladen ohne wasserzeichen. Alt i alt en ganske fin måned, eller hva?


I dag stod jeg opp relativt tidlig, men la meg raskt tilbake i sengen igjen da jeg fikk melding om at dagens forelesning ble avlyst movie maker kostenlos downloaden deutsch. Hjemmeskole på meg i dag med andre ord, og ettersom at vi så på superbowl til klokken to i natt *jeg ville se pauseshowet*, så det var kanskje like greit egentlig herunterladen.
anineNå er kaffen borte, ferske knekkebrød står klare for å spises, Cleo har fått en lang tur, og jeg kan starte med å lese masse spennende pensum…

Ha en fin dag herunterladen!