Hei hei! ♣
I går trodde jeg at jeg skulle ha tidenes kjedeligste lørdag. . . Men den ble til en veldig fin en etter litt om og men bmw navi update 2019 for free. Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men alt var et ork i går, så det endte opp med flere timer på sofaen hvor jeg rundet safari, instagram, bloglovin og facebook tjue ganger minst herunterladen. Da det nesten ble antydninger til liggesår på meg, fant vi ut at vi skulle ta en tur til Oslo, for å finne på noe sprell i stede… og endte dermed opp på Nodee, hvor vi bestilte deilig Chrispy duck viki kostenlos herunterladen. Mmmm ♥


Resten av kvelden var egentlig satt av til Hver gang vi møtes på tv, men dette satt vi på opptak i stede, da vi plutselig kom på at treningssenteret vi trener på har åpent til 00:00 hver dag stimmgeräten. Det ble derfor en sen treningsøkt denne lørdagen, med fullkropstrening og masse hygge med verdens beste A. Det var i n g e n   a n d r e   der i går kveld, så jeg klarte for en gangs skyld å kose meg på trening, og benyttet også friheten til å sette meg foran speilet og ta litt bilder *haha*kleint
anine kristinSå… siste lørdagen i januar ble egentlig veldig bra til slutt altså minecraft pocket edition download deutsch kostenlos. Nå er jeg forsåvidt tilbake i sofaen, men det blir ikke så lenge… Her skal det ryddes, vaskes, bakes og jobbes med bedriftsøkonomi. 

Ha en fin søndag alle sammen dropbox link zum herunterladen!
Har dere hatt en fin helg?