I dag har jeg hatt en helt suveren dag på skolefronten. Jeg klarte nemlig flere oppgaver uten «hjelp» fra fasit… (# denfølelsen ) ♥ Ei som ikke er like happy som meg derimot er Cleo(patra) som er lei av at de hun bor med sitter med nesene sine langt ned i bøkene, dag inn og dag ut for tiden. Vi er selvfølgelig ute på turer, men sånn her ligger hun altså når vi er opptatte. Kanskje et bevis på at teorien om at JRT ikke er en sofa-hund er feil?… Cleo slapper er i hvertfall veldig flink til å slappe av, hehe. 
cute
Se så søt! Under pausen fra skolejobbingen i dag, møtte dette synet meg på soverommet, og jeg syns hun var så søt at jeg måtte ta et bilde. Det er tydeligvis ikke bare jeg som elsker putene i sengen vår *haha*.


Hotellputene bakerst i bildet fortjener forresten en liten oppmerksomhet på bloggen, fordi de er så sykt gode! Vi fikk disse til jul i fjor av bestemor og bestefar i fjor, og etter x-antall netter med klumpete og dvaske puter fra IKEA, har jeg sovet som en prinsesse *regner med at prinsesser sover godt, haha*, hver eneste natt. Smak og behag selvfølgelig.