anine kristinDeilig og varm kaffe, hjemmelagde knekkebrød, tente lys, en god pysj og varme tøfler msvcp140.dll herunterladen. . . 
morgenDet var godt så lenge det varte! Jeg har kommet et stykke ut i BØK-pensumet og er veldig fornøyd med meg selv, som har satt av hele uken til å lese meg opp igjen windows 10 umsonst herunterladen. For en som aldri har vært god i matte, er det veldig motiverende å endelig oppleve litt mestring i faget. . . Ikke at jeg har blitt et mattegeni over natten *haha*, men jeg forstår mer og mer, jo mer jeg jobber med oppgavene, og bare dét er et under i seg selv… På videregående ga jeg opp til slutt, etter at læreren x-antall ganger ropte ut over klassen «hvorfor forstår du ikke dette?»… Hjalp veldig på motivasjonen ja tuneup utilities kostenlosen!  


Dagene denne uken har vært, og blir veldig like, men neste uke blir det «normal» hverdag igjen heldigvis herunterladen.
Nå er lesebrillene på, pysjen av, og «arbeidsantrekket» på.
Ha en fin dag dere!