anine kristinHallo, og god fredag itunes lieder downloaden! Jeg har foreløpig ikke kommet meg bort på treningssenteret enda *hehe*, men ettersom at vi er full sving med enda mer oppussing i leiligheten nå, får jeg både bevegelse og tunge løft så det holder learning workshop 9 free of charge. Hjemmetrening med andre ord. . .


Men hallooo, ser dere noe nytt med bloggen eller?! Jeg starter helgen med splitter nytt design, som jeg er kjempefornøyd med herunterladen. Jeg mestrer noe HTML selv, men litt hjelp er fint å ha, og en av fordelene med å blogge hos femelle, er at vi får så god hjelp til design av bloggene våres youtube videos in safari downloaden. Helt suverent! I mitt tilfelle så ønsket jeg ikke lenger å ha en sidemeny, men heller et helt rent, ryddig og lyst design, med større bilder og mindre reklame, og det har jeg endelig fått filme und serien legal downloaden!
Det aller beste med designet er den freshe menyen øverst på bloggen, hvor to populære linker har kommet opp.

nytt designTil tross for at jeg kanskje ikke er den mest aktive på treningsfronten akkurat nå, så har jeg jo lagt merke til at de fleste spørsmålene jeg får, omhandler trening og mat. Så nå dere, hvis dere gir litt «F» i alt det andre jeg legger ut her, og kun ønsker å lese om trening og litt mat-inspo… Da trykker dere på én av disse linkene, og kommer direkte inn på det du leter etter clipgrab download. Er ikke det flott?!

Håper dere liker det!
Ha en fin fredag, og god helg alle sammen ♣