God onsdag!
Nå har jeg akkurat kommet meg hjem, etter en dag full av ærender som var satt av til fridagen min srf sendung herunterladen. Vi har blant annet vært hos dyrlegen for 1-årskontroll med det nærmeste jeg kan kalle for ungen min…. Cleo *hehe*, og hun fikk bekreftelse på at hun var frisk og rask, i tillegg til en liten vaksine windows update 0 percent.
nussVi pratet om det i sta, og jeg føler at jeg nesten må nevne det på bloggen også, ettersom at jeg har fått et par henvendelser angående Jack Russel Terrier rasen i det siste… Vi kunne ikke vært mer fornøyde altså kurantrag downloaden! Dyrlegen nevnte det hun også, med at dette er en rase som er kjent for å være veldig friske, uten noen typiske sykdommer og plager. I tillegg nevnte hun også, som vi også var veldig opptatte av, at dette er en typisk «stor hund i liten kropp» big fish kostenlosen. Alle er selvfølgelig forskjellige, men ah, Cleo har alt! Kosete, leken, smart, sprek og morsom. Superfornøyd med andre ord!