God onsdag!
Nå har jeg akkurat kommet meg hjem, etter en dag full av ærender som var satt av til fridagen min. Vi har blant annet vært hos dyrlegen for 1-årskontroll med det nærmeste jeg kan kalle for ungen min…. Cleo *hehe*, og hun fikk bekreftelse på at hun var frisk og rask, i tillegg til en liten vaksine.
nussVi pratet om det i sta, og jeg føler at jeg nesten må nevne det på bloggen også, ettersom at jeg har fått et par henvendelser angående Jack Russel Terrier rasen i det siste… Vi kunne ikke vært mer fornøyde altså! Dyrlegen nevnte det hun også, med at dette er en rase som er kjent for å være veldig friske, uten noen typiske sykdommer og plager. I tillegg nevnte hun også, som vi også var veldig opptatte av, at dette er en typisk «stor hund i liten kropp». Alle er selvfølgelig forskjellige, men ah, Cleo har alt! Kosete, leken, smart, sprek og morsom. Superfornøyd med andre ord!