Wow, snakk om bloggpause! Tror dette har vært den lengste pausen på mine fem år som blogger, men det har absolutt vært deilig også. Misforstå meg rett, for bloggen er favoritthobby nummer én, men fra desember av, kjente jeg at jeg trengte et lite avbrekk fra blogg og sosiale medier. Jeg sitter liksom konstant og trykker, scroller, skriver eller gir «likes» på bilder… Jeg har selvfølgelig fulgt med, lest blogger og likt bilder i julen, men det har vært minimalt med innsats fra meg og mine egne poster.
silkFor de som er interesserte, så har desembermåneden bestått av eksamener, mye Sims-spilling, julekos, en tur til Gøteborg få dager før jul, og mye godteri… 30 desember dro A og jeg på hytta for å feire nyttårsaften alene *pensjonister*, og til tross for et fryst avløp som tok 2 døgn å få tint opp, fikk vi en kjempefin feiring og en fin start på det nye året.


Nå har skolen startet igjen, og jeg er offisielt halvveis til en bachelourgrad i markedsføring, og jeg er klar for et nytt semester hvor jeg kun skal fokusere på ett fag: Bærekraftig markedsføring. Vi hadde første time i går, og det virket kjempespennende! Jeg kan ikke skryte på meg statusen som miljøaktivist, men hvis det er én ting som kommer til å få mer oppmerksomhet i årene fremover *tror jeg*, så er det bærekratig utvikling, og mer fokus på miljø… Føler jeg har tatt et godt valg ja!

Håper alle har hatt en fin jul, og at januar har vært fin så langt!