Ah, er det ikke deilig med bloggere som blogger i rykk og napp?
Nei…
Men nå er det virkelig siste innspurt for det tredje semesteret mitt, så da blir jeg sittende her da, med fett hår, hodepine og ringer rundt øyene *haha*. Jeg skulle egentlig hatt bedriftsøkonomi-eksamen i går, men fikk den utsatt på grunn av fingeren min, noe som var litt godt og vondt på samme gang. Skulle gjerne vært ferdig med den, men så har det også vært godt å bruke litt ekstra tid på neste eksamen. Mer tid er gull verdt når man har 1 eksamen i uken kjenner jeg.


Ellers så blir det mye gå-turer for tiden. Jeg har virkelig fått helt dilla, og drar med meg Cleo og A så ofte som mulig. Men så er det jo også gull verdt når man føler seg sliten og stygg *haha*. Cleo koser seg maks i hvertfall, og det er veldig deilig å se. . . Her er litt bilder fra turene våres.
1selfie… 
2søtis
3så fint!


Nå må jeg jobbe videre her, før jeg skal på teater og se på den yngste lillesøsteren min spille. Gleder meg!
God torsdag alle !