Hei heeeei!

Søndag, cupfinale og ruskevær. Deilig eller hva download the complete instagram profile?
Til tross for et grått,vått og trist vær i dag så fikk jeg med meg A og Cleo ut på en 6 kilometers lang tur i dag, sånn at vi fikk én hel time med lys og frisk luft webseiten herunterladen. Utrolig godt, og jeg merker at det er ekstra godt for hodet å få litt dagslys iløpet av dagen, siden det blir så fort mørkt for tiden.


Jeg tok den samme turen med Cleo i går kveld også, men da måtte jeg faktisk begynne å løpe (ikke jogge, men løpe!) før jeg hadde kommet halvveis, for å komme meg ut av løypen før det ble svarte natten kostenlos internet explorer 11en.
Det er selvfølgelig ikke noen form for lys på den runden jeg går skjønner dere, og med den fantasien jeg har så tror man at man har drapsklovner, oksemannen og voldtekstmenn løpende etter seg, eller luskende i skogen herunterladen. Det var heldigvis ingen av disse som møtte meg på veien i går, men jeg skal love dere at jeg løp for harde livet *haha*.
kosKjølige turer er ekstra godt når man vet at det står en varm stue hjemme og venter på deg også, hvor julepynten har ankommet vinduene og ingredienser til ordentlig kakao er tilgjengelig på kjøkkenet tomtom xlen. Jeg lagde en kopp til A og meg når vi hadde kommet oss inn igjen med røde kinn og kalde fingre, og jeg skal si deg det smakte godt Anno pc game for free!
sofaKakao-oppskriften min kan du finne her og her subway surfer download kostenlos pc.

Nå skal det jobbes med eksamen her igjen!
Ha en fin søndag alle sammen ♥