Hallooo

Endelig kan jeg si meg ferdig med årets hjemmeeksamener, noe som betyr at det endelig er tid for individuell lesing. Jeg liker å jobbe i grupper jeg altså, men det er ganske godt å kunne planlegge og jobbe etter dine egne mål og rutiner også.


De siste dagene (helgen) har jeg bare kost meg, feiret bursag og forberedt meg til julen. Jeg er helt spinnvill etter å pynte leiligheten nå, men forsøker så godt jeg kan å vente litt til. Julen varer jo ikke så lenge, så hos oss har det alltid vært julepynt fremme fra 1 desember/1 søndag i advent, men ettersom at det nå blir eksamenskaos de neste ukene, så vurderer jeg sterkt å pynte ferdig denne uken! Syns i hvertfall at det er en veldig god unnskyldning for å gjøre det! 
jul
Nå er det jo ingen som har noe med å gjøre når jeg vil pynte og ikke, men jeg søkte på nettet i går da: » Når kan man pynte til jul?» og det eneste jeg fant i ulike forumer var sure kjerringer som klaget over nabodama, som hadde hengt opp røde gardiner og julestjerne i vinduet siste uken i november… og … hun ene hadde til og med hengt opp en krans på døren før 1 desember. At det går an! *haha*


Skjønner ikke helt hvordan folk kan irritere seg over dette, for jeg blir bare glad når jeg ser at folk begynner å pynte til jul. Det oppfatter jeg nemlig som et klarsignal, på at jeg også kan starte! Så hva tenker dere? Må jeg holde meg én uke til eller?