iphone 6Jeg har fått meg ny mobil igjen, og siden jeg er trofas mot Apple, så ble det en Iphone 6 denne gangen *Ikke sponset!*.  Ikke den største vell og merke… men den «lille», og jeg syns den er så fin! Synd at jeg må gjemme den i et stygt etui egentlig, men frem til jeg finner et fint et på ebay, eller til det kommer et større utvalg i butikkene så får jeg vel bare tåle det.


Jeg har også blitt så «flink» at jeg har slått av nesten alt av varslinger på mobilen. Det vil si at jeg ikke lenger får et varsel for hver eneste snap, like på instagram, eller hvis noen har tagget meg i et lættis bilde på facebook, og jeg tuller ikke…. Jeg lader mobilen én gang i døgnet nå! Det har vel noe med et bedre batteri å gjøre også, men jeg merker i hvertfall stor forskjell fra den forrige mobilen, som både gjorde meg mer usosial *haha* fordi jeg måtte sjekke hele tiden, i tillegg til at jeg måtte gå med en lader i vesken hele tiden. Så det må dere teste ut altså, for jeg er 90 % sikker på at du vil slippe mye strømiritasjon ved å gjøre dette!
iphone