Hallooo

Det er ikke noe særlig å blogge med én hånd altså, så tålmodigheten min er egentlig årsaken til at det har vært så stille her nå… og når jeg først er i gang, så holder jeg på å bli sprø av den sydde fingeren, og har spurt A flere ganger om vi ikke bare kan fjerne den *haha*. Han har heldigvis avslått det forslaget hver gang, men jeg kjenner at jeg begynner å bli småstresset av tanken om skriftlig eksamen om noen få uker, med en hånd og finger som for øyeblikket ikke funker… *lukter utsettelse på lang vei* men vi får se hva som skjer! Dere ser forresten fingern til høyre, i margen her…
serdumegMen noe positivt! Jeg var ute og handlet inn litt nytt til jul i går selvom det egentlig er litt tullete…. jeg har nemlig to fulle esker med julepynt i boden. Men jeg trengte påfyll av de brune kulene jeg kjøpte i fjor, i tillegg til et julelys som lukter jul siden vi har kunstig tre, og da endte jeg selvfølgelig opp med tre nye kulesett også. Guuuuud som jeg gleder meg til å pynte! I fjor starten jeg vel en uke før første søndag i advent, og det er nok en liten fare for at det skjer i år også gitt!
juuuulKuler og lys fra Bellas Emne // stjerne fra Home & Cottage // Kongler fra konkurssalg