Hallo

Håper dere har hatt en fin helg! Selv så har jeg bare tatt det medro hos familie og venner med fingeren høyt hevet, mens jeg har knasket smertestillende *haha*. Jeg har akkurat hatt venninnen min på besøk for å skifte bandasjen, så nå har jeg også fått sett den nydelige fingeren min. Altså, det så helt sykt ut, og følsene i fingertuppen er så og si borte… men det værste… Det ser ut som at jeg kun var en snau cm fra å rive av hele fingertuppen *ææææsj*. Så, litt flaks har jeg jo hatt!


Siden det blir lite med trening denne uken, legger jeg ut et bilde fra den siste økten min forrige uke. Jeg var forresten utrolig fornøyd med meg selv forrige uke, ettersom at alle de planlagte treningsøktene ble gjennomført, i tillegg til at jeg fikk løpt en del. Så, sykt uflaksat den bonusøkten jeg hadde på fredag endte som den gjorde egentlig, for nå følte jeg at jeg for første gang på lenge koste meg på trening igjen. Men da har man jo noe å se fram til :-)

ape 2Litt kjipt at jeg ikke får lekt ape på en stund!


Nå skal jeg forsøke å skrive litt på eksamen med venstrehånden *helt håpløst*, før jeg tar en liten kosekveld hos mamma.
En av dere etterlyste ett lite innlegg om hva vi pleier å kjøpe inn av matvarer forrige uke, så dette skal jeg forsøke å lage et innlegg om snart. Kjempefint at dere kommer med ønsker!

ha en fiiiin mandag alle sammen!