Hallaisen

Jeg har vært uten iphone-øreproppene mine ganske lenge nå, og personlig så syns jeg faktisk de er de beste. Så, for litt siden søkte jeg litt rundt på ebay og endte opp med å kjøpe meg to nye sett, med et litt søtere utseende… og endelig etter mange uker med venting, så lå det enedelig en bitteliten pakke fra Kina i postkassen min i dag.
cuteJeg syns den hvite med blomster er helt sinnsyk søt, så de har jeg planer om å bruke på veg til skolen og sånt, mens de rosa skal brukes på trening. Jeg var veldig spent på kvaliteten også, for jeg ville jo helst at de skulle være like gode som de man får fra apple, men like gode er de nok ikke… Man merker liksom at det ikke er like god kvalitet, men hvem bryr seg… haha!
Det kommer klar lyd ut av dem, den har mikrofon og jeg kan skifte sanger og volum med dem, og det holder for meg det altså.
pink