sunn frokostI dag jobber jeg med skolen hjemmefra igjen, og kunne derfor etter flere dager med ingen frokost, lage meg noe ordentlig godt på morgenen! Pannekaker lagd av egg og havregryn fikk jeg fra Eirin sin blogg for 2 (??) år siden, og det er en fast gjenganger fremdeles, men i dag tilsatte jeg også litt mandelmel og salt til en forandring. *Ble veldig godt!*
nøtt eple og pannekake
Jeg lagde dagens pannekaker med 1 egg, 1 eggehvite, 20 g havregryn, 15 g mandelmel og en liten «dæsj» med salt.
Som dere ser, så ble tilbehøret en liten neve med nøtter og eplebiter med sukrin og kanel.
frokostNå blir det skolejobbing resten av dagen *overrasket?*, noe jeg kjenner er fryktelig tungt akkurat nå. Det er nemlig litt vanskelig å se lyset i tunellen når du kun har levert én eksamen for semesteret og vet at du har 7 (!!!) igjen før 15 desember. Gi meg styrke sier jeg bare! Men… I kveld skal A og jeg på show med Kristian Valen i Oslo, så jeg regner med at humøret blir bedre innen den tid *haha*, gleder meg veldig!

Ha en fin daaaag!