Hei hei

Gud som timene flyr! Jeg har sittet med bedriftsøkonomi siden i formiddag og ga meg ikke før klokken var seks, og da var det endelig tid for dagens treningsøkt.
// Innlegget inneholder adlinks //


Antrekket mitt var noe vågalt i forhold til hva jeg vanligvis har på meg på trening i dag… Jeg har en greie for grå, helt sorte eller helt ensfargede tightser uten så mye sømmer, men da jeg fant sebra-tightsen på Nikestore i Croatia måtte jeg nesten ta den med. Det er den samme tightsen som de andre tightsene mine fra Nike, bare med et litt sprekere mønster *haha*. Den er jo litt kul da?
sebraI dag varmet jeg opp med 5 min roing for en gangs skyld, før jeg gikk over til trening av bryst og armer. Styrken min i overkroppen har stagnert noe innmari etter all løpingen i sommer, men det kommer seg heldigvis, for jeg klarte i hvertfall å leke ape på treningssenteret på slutten av økten. Filmen av meg som klatrende sebra finner du på instagramkontoen min @aninekristin *hehe*.
dust// bh her // tights her //

Nå er det tid for sofakos egentlig, men jeg er utrolig nok litt gira på å jobbet bittelitt til med bedøken. Vi får se… skal gi sofaen en sjanse!
Ha en fin kveld alle sammen ♥