På søndag satt jeg og tenkte på hva jeg kunne tenke meg som skolemat i ukene fremover, mens jeg scrollet meg gjennom weheartit på mobilen. Plutselig så jeg et bilde med en sykt dig wrap, og vips så hadde vi ukens lunsjer planlagt. Vi satte i gang første runde av wrap-lagingen i går kveld, og det ble en stor suksess!


Jeg fant noen maislomper i butikken som jeg ikke har sett før, som var perfekte både på smak og størrelse når det kommer til wrap. Jeg mener de er fra Ola-lomper??
eatMen til innholdet da. Hovedingrediensene som vi brukte var kyllingfillet, philadelphia light og salat. Philadelphia light smører du enkelt og greit i et tynt lag over hele lompen, før du legger på det andre innholdet. Når det kommer til kyllingen så hadde vi to ulike ønsker i går, så det endte opp med at A lagde kylling med bbq-saus, mens jeg forholdt meg til kylling blandet med grønn pesto og litt fetaost. Vi prøvesmakte begge i går, og det ble så sykt digg!
wrap 1Jeg bestemte meg for å dele opp wrapen i to, sånn at jeg kunne ha med meg to små bokser på skolen i dag, med en halv wrap tilgjengelig til stundene hvor jeg blir sulten.