På søndag satt jeg og tenkte på hva jeg kunne tenke meg som skolemat i ukene fremover, mens jeg scrollet meg gjennom weheartit på mobilen google picasa download kostenlos deutsch. Plutselig så jeg et bilde med en sykt dig wrap, og vips så hadde vi ukens lunsjer planlagt. Vi satte i gang første runde av wrap-lagingen i går kveld, og det ble en stor suksess herunterladen!


Jeg fant noen maislomper i butikken som jeg ikke har sett før, som var perfekte både på smak og størrelse når det kommer til wrap youtube videos herunterladen für mac. Jeg mener de er fra Ola-lomper??
eatMen til innholdet da trauermusik kostenlosen. Hovedingrediensene som vi brukte var kyllingfillet, philadelphia light og salat. Philadelphia light smører du enkelt og greit i et tynt lag over hele lompen, før du legger på det andre innholdet herunterladen. Når det kommer til kyllingen så hadde vi to ulike ønsker i går, så det endte opp med at A lagde kylling med bbq-saus, mens jeg forholdt meg til kylling blandet med grønn pesto og litt fetaost herunterladen. Vi prøvesmakte begge i går, og det ble så sykt digg!
wrap 1Jeg bestemte meg for å dele opp wrapen i to, sånn at jeg kunne ha med meg to små bokser på skolen i dag, med en halv wrap tilgjengelig til stundene hvor jeg blir sulten dropbox bilder herunterladen.