Hei hei ♡
Jeg må bare dele to apper som jeg har blitt helt avhengige av, og som plutselig har fått meg til å mene at det å gå, ikke er så kjedelig lenger *haha*
favoritt apper
App nr 1: Moves, som teller aktiviteten din når du går, løper, sykler og til og med når du sitter på rumpa i en bil, buss eller på tog. Det var jo veldig populært med skritteller for noen år siden, og nå har en tipp-topp teller havnet i lommen min. Men det stopper ikke der…

appsFor App nr 2: Wokamon kan nemlig koble seg opp til App nr 1! Dette innebærer at du har en såkalt wokamon, som får næring igjennom at du er i bevegelse, som igjen gjør at den vokser og skaffer deg «diamanter» som du kan bruke på å kjøpe assesoarer til wokamonen din, finne den riktige verdenen for den og masse mer.


Jeg tuller faktisk ikke når jeg sier at jeg bevist GIKK til butikken i stede for å sykle her om dagen, kun for å få wokamonen min til neste level. Et annet vesen som også er veldig glad for at jeg skaffet meg disse appene er Cleo, som fikk noen ekstra lange turer mens jeg var hjemme, sånn at wokamonen min kunne få litt mer poeng.

Dette er ikke reklame på noen måte, kun et tips for de av dere som syns det er litt gøy med sånt som dette!