Halloo

Jeg skal virkelig ikke skryte på meg et rykte om at jeg er en solstråle klokken 6 om morgenen, og jeg er heller ikke en av dem som har fått det som rutine å trene før skole/jobb hver morgen, hele uka… Jeg har prøvd mange ganger, men det går over etter et par uker hver gang *haha*. Men er det en ting jeg er sinnsykt flink til, så er det å kose meg! Så her har dere noen tips til hvordan jeg gjør morgenene mine litt triveligere. GOD MANDAG!
fin start
1. Tenn lys: I hvertfall hvis du syns tente lys er koselig da :) Trenger jo ikke å lage julestemning om morgenen akkuratt, men et lite telys på badet, kjøkkene er nok for min del.

2. Stå opp 30 min før enn nødvendig: For å få litt kvalitetstid på morgenen hvor du kan lese nyheter, sjekke hva som har hendt på instagram illøpet av natten mens du koser deg under pleddet med noe godt å drikke.

3. Fortsettelse på forrige punkt… Lag favorittdrikken din: Dander en kopp varm te med honning, kaffe med kanel og melk (♥), varm melk med honning og kanel, kakao… ja listen er lang og er absolutt innafor både for hverdag- og helgemorgener.

4. Sett på musikk: Når du står opp kan du sette på favorittmusikken din over høytalerene, slik at du fokusere på goodfeelingen fra musikken i stede for å tenke på hvor trøtt og morgengretten du egentlig er. *kanskje?*

5. Gå en tur: Hvis du rekker det selvfølgelig. For oss hundeeiere så har man ikke noe valg, men det er overraskende godt å ta en runde i frisk morgenluft på noen minutter. Står du opp 30 minutter før, dropper punktene over og heller tar med deg kaffekoppen ut på en liten luftetur så rekker du jo dette fint.