Hei hei!

Gjett hvem som befinner seg i Croatia i dette øyeblikk! *Jeg*
Og gjett hvilken gruppe som rakk å gjøre ferdig en hel eksamen før helgen! *Gruppen min* 
2 uker før innlevering til og med, så det ga meg en veldig fin start på både helgen og miniferien min.


De neste dagene skal jeg endelig oppleve Croatia som jeg har hørt så mye fint om! Pappa og Kjersti har leilighet der, og jeg er vel den eneste i familien som ikke har vært der nå, så dette har jeg gledet meg til lenge!

happyJeg ble ferdig pakket ganske tidlig i går, og hadde en veldig fin lørdag med mamma-kos i Lillestrøm på dagen, og med taco-kos med Camilla på kvelden…. Men å sove, det skal man ikke få til! Flyet vårt gikk i syv tiden i dag tidlig, noe som betydde at jeg måtte opp klokken fire for å ordne meg. Når jeg fremdeles ikke hadde sovnet og klokken rundet tre, ga jeg opp og stod like gjerne opp for å lage meg kaffe *haha* Litt trøtt nå med andre ord, men det går bra!

Kameraet er med, Mia er min personlige fotograf de neste dagene og det er spådd fint vær her hele uken, så jeg gleder meg til å oppdatere dere underveis!

Enn så lenge… GOD SØNDAG!