God mandag !

Denne helgen har virkelig gått unna, med hele tre konfirmasjoner på planen, så nå er jeg mett på selskapsmat, kaker, tårer og bunadbruk for en god stund fremover. Jeg syns det er utrolig hyggelig og rørende med konfirmasjoner, men blir litt skremt over hvor fort tiden går, for ettersom at Mia og Pernille hadde konfirmasjon i år, betyr det at det er 7 år siden jeg hadde min.
Sykt… 
smil
Helgen har som dere skjønner vært veldig hyggelig, men nå er det tid for å sette i gang med hverdagen igjen, og her sparer vi virkelig ikke på kruttet! I skrivende stund sitter jeg med Daniel og Sammy (gruppa mi) på skolen og jobber med eksamen, noe vi skal gjøre så og si hver eneste dag denne uken. Jeg reiser til Croatia på søndag, så vi har et mål om å komme godt i gang innen fredag. Kjenner allerede at dette kan bli en hektisk uke, men det skal nok gå fint!

Ha en fin dag dere
 ♥