Innlegget inneholder annonselenker

workoutbagLitt komisk at jeg for bare et par dager siden skrev at dagene mine ikke var så hektiske, for i dag har jeg en helt annen oppfatning av hverdagen min *haha*, men jeg holder ut! I dag har jeg jobbet med det faget jeg har hatt mest utfordringer med så langt, bedriftsøkonomi, men det føles ut som at det løsner litt etter litt *endelig*.


Men etter x-antall timer med jobbing så er det på tide å få inn en treningsøkt, og i den anledning syns jeg det hadde vært gøy med et lite veskeinnlegg. Siden hverdagsvesken min er et totalt kaos, har jeg tatt for meg den eneste vesken det faktisk er litt system i…. treningsbagen!
workout bag1: Tangleteezer hårbørste: Uansett hvor nøye jeg fikser hestehalen eller fletta før jeg drar på treningssenteret, så er det alltid noe som har falt ut eller bustet seg til når jeg først kommer meg dit. Greit med en liten og lett børste tilgjengelig da, så får jeg heller se ut som et troll etter økten er ferdig. *hehe*. Du finner den her

2: Sko: Gode treningssko er viktig, spesielt under løping men også under styrke. Nike sko bruker jeg aldri når jeg løper, men kan godt bruke dem når jeg skal trene overkropp for eksempel. Jeg finner desverre ikke skoene mine noen steder nå, men jeg fant noen lignende sko her

3: God genser: Jeg syns det alltid er godt å dra på seg en varm, casuall genser, etter en svett treningsøkt. Det er kanskje rart, men jeg føler jeg skitner til ytterjakkene mine hvis jeg tar dem rett på svett hud, og det er ikke noen hemlighet at det er mye mindre jobb å slenge en genser i vaskemaskinen enn en dunjakke. Grå genser her.

4: Hansker: Jeg har ingen planer om å leve som en fitnessutøver, skal ikke prestere i noen vektløftingkonkurranse og er derfor ikke interessert i å trene på meg træææl i håndflatene, og i tillegg så får jeg et bedre grep… ferdig snakka! Lignende hansker her.

5: Flaske: Enten det er bcaa eller vann i flaska, den skal med! Glemmer jeg igjen drikkeflasken min hjemme må jeg nesten reise hjem igjen for å hente den, eller kjøpe meg en ny en på treningssenteret. Må-ha-drikke-på-trening, og jeg drikker ikke av springen. Lignende laske her.
bagSå, ikke noe hokus pokus i baggen min som dere ser, men den ser naturligvis litt annerledes ut de dagene det er fryktelig travelt og jeg må ha med både mat, drikke, klær osv… Men det kan vi ta en annen gang! HeHe
Bagen min har jeg forresten kjøpt på sportsavdelingen til H&M, så det er mulig at du finner den der… ellers så har jeg funnet en som ligner litt her.

Nå skal det leses, jobbes og noteres litt til her, før jeg tar med meg bagen på en tur til treningssenteret! Ha en fin onsdagskveld