Goood morgen og god mandag! 

Mandag er dagen jeg liker minst av alle ukedagene, men etter x-antall sure mandager, har jeg lært meg at så lenge man står opp med en positiv innstilling, blir som regel mandagen like fin som resten av ukedagene også.
monday
Jeg er veldig heldig som starter sent på skolen hver mandag, noe som gjør at jeg har mulighet til å starte uken på en rolig og behagelig måte. Denne morgenen ble ikke noe unntak, og siden jeg har lest meg opp på dagens forelesning i helgen, kunne jeg både sove helt til jeg våknet av meg selv i dag, lage meg en god frokost og allikevel ha mer enn nok tid til å få gjøre det jeg har lyst til.
frokostMandagsfrokosten min så slik ut: omelett med kokt skinke, salt og pepper, en neve nøtter og en god kopp med kaffi. Det er vel ikke helt normalt å ha en sååå behagelig mandag med mindre man er toppblogger, hjemmeværende eller pansjonist *haha*, så jeg skal passe på å nyte disse mandagene dette semester ihvertfall!
kaffeNå skal jeg komme meg ut på langtur med Cleo → Ha en fin mandag alle sammen!