jeg ikke klarer meg uten….

Dagene mine er ikke så veldig hektiske foreløpig, men jeg har allikevel mer enn nok på agendaen til å føle på stresset, så hodet har mer enn nok å jobbe med allikevel… Hektiske dager eller ikke, så er det visse ting jeg må ha for å føle at alt er ok *haha*, og for at de hektiske dagen ikke skal bli noe mer frustrerende enn det de allerede kanskje er.


Kaffe: Hvem skulle trodd det for noen år siden! Jeg klarer ikke helt sort kaffe enda og må ha i 2 sukketter, helst melk og kanel for at jeg skal få det i meg. Minime-maskinen min blir brukt opptil flere ganger illøpet av dagen, og jeg får rett og slett ikke nok av den kaffen jeg lager ut av disse kapslene. Jeg kan i hvertfall ikke starte en travel dag uten kaffekoppen min.

Mobilen min: Litt skummelt å tenke på hvor mye jeg faktisk bruker denne saken hver-eneste-dag, men sånn har det blitt i 2014. Jeg sjekker instagram, bloglovin, facebook og snapchat så mange ganger illøpet av en dag at jeg faktisk ikke har tellingen på det, og jeg sjekker de ulike appene i akkurat denne rekkefølgen *haha*.
5t3Musikk: Jeg bruker musikk så og si hele tiden. På bussen, på trening, når jeg leser, når jeg skal slappe av… og jeg har spillelister for en hver anledning. Egen studieliste med klassisk musikk til og med *haha*, men den funker suverent! Ellers så har jeg en veldig variert musikksmak og kan høre på alle slags sjangere egentlig.

8hourCream: Fra Elizabeth Arden… Jeg blogget om denne for 2 år siden eller noe, men den må bli tatt med på denne listen. Altså, kremer, munnsårplastere, aftersun, leppomade osv osv kan bare gå og legge seg! Denne kremen fjerner de tørre flekkene i annsiktet mitt, fikser solbrente skinn, gjør leppene myke, fjerner munnsår/forkjølelsessår oooog den fikser irritert hud. Den har ihvertfall reddet meg gang på gang, etter å ha påført kremen før jeg legger meg og latt den virke over natten.
For litt siden fikk jeg tørre munnviker/munnsår for første gang siden barneskolen, og holdt på å bli gal. Jeg hadde gåt tom for kremen min, og forsøkte å fjerne det med alt mulig rart… etter 2 (!!!) uker fikk jeg lønn og kunne kjøpe meg kremen igjen, smurte på med kremen igjennom dagen…. dagen etter var sårene borteNB: Dette er IKKE sponset, men rett og slett et vidunderprodukt jeg har brukt siden barneskolen og som jeg omtaler som «magi på tube«.

Varme gensere: Varme gensere henger fremme i skapet mitt året rundt, samme om det er vinter, sommer, høst eller vår. Jeg elsker å pakke meg inn i varmt tøy når jeg er litt frysen… noe jeg generelt sett er veldig ofte.
5t ♥