Hei hei ♥ Skulle egentlig skrive «god morgen», men det er vel litt for sent til det nå…. I dag har vi den første lørdagen på lenge, hvor der verken er konfirmasjon, jobb eller andre ting som står på agendaen og det er utrolig godt herunterladen. Det blir pensumlesing på både A og meg i dag, men helgefølelsen er her forde.


Siden vi hadde så god tid i dag, lagde jeg en god frokost til oss for en gangs skyld herunterladen. Sprøstekt bacon, eggerøre, varme rundstykker og kaffe. M-M-M!! Alt som har med egg å gjøre faller somregel i smak hos denne jenta, men eggerøre er vel det som er desidert lettest å lage, i tillegg til at det er ferdig på null komma niks herunterladen! Frokosten ble i hvertfall veldig god :-)
perfDet ble forresten en treningsøkt på meg i går, med bryst, biceps og kjernemuskulatur i fokus, noe som har resultert i en veldig støl kropp i dag *haha* wie kann man bei sims 3 sachenen. Armene har jo ikke fått så mye oppmerksomhet de siste månedene for å si det sånn, så dere kan jo bare tenke dere hvordan de er nå etter 3 måneder «ferie» triominos gratis downloaden. Godvond følelse da :-) 

Nå skal det leses om forbrukersosiologi her! God lørdag alle sammen herunterladen! ♥