Trening, trening, trening ♣ En fin ting som både gir overskudd, glede og en fornøyd kropp! Er det en ting jeg lærte meg under de to første semesterene på skolen, så var det at trening er noe man m-å ta seg tid til. Til tross for at jeg følte at jeg måtte sitte med nesa i pensum 24/7 i eksamensperioden, så merket jeg stor forskjell på energien og fokuset mitt de dagene jeg faktisk kom meg ut av kontoret og inn på treningssenteret. Så i høst…. skal jeg trene, hele veien mot eksamen! *haha*  
treningsplan
Jeg vet jo hva jeg trives best med, og hvordan timeplanen min ser ut, og for meg er fire treningsøkter i uken et realistisk mål. I tillegg får jeg to økter av min storre favoritt (bein, rumpe og intervaller), og blir det en dag til overs får jeg heller ta den treningsøkten som en bonus. Treningssenteret jeg trener på har i tillegg utvidet åpningstiden sin til 05:00-24:00 så jeg har virkelig ingen unnskyldning til å ikke rekke dette her.

Neste steg nå, blir å finne ut hvilke øvelser jeg skal ta med i programmet mitt! GØY ♥