3God fredag dere! ♥ I dag startet jeg dagen med et besøk hos kiropraktoren igjen, og fikk en litt hyggeligere tilbakemelding enn forrige gang. Kneet er blitt noe bedre, jeg får lov til å starte forsiktig med trening igjen og jeg er kjempeglad! Løping skulle jeg holde meg unna en stund til, ettersom at skaden kunne blusse opp igjen, men det er heeeelt greit!


Livet mitt har ikke hatt så mye bloggmateriale i det siste,  ettersom at jeg har hatt treningsforbud, spist det samme som jeg har postet på bloggen de tidligere ukene, lest masse pensum og jobbet… Ikke så mye spennende med andre ord, men nå som jeg endelig kan bevege meg litt igjen skal det nok bli andre boller *hehe*. Jeg er kjempemotivert for en aktiv høst, og er også motivert for å finne noen nye spennende oppskrifter på nyttig mat, så før jeg setter i gang med dagens pensum, skal jeg lage meg en deilig kopp kaffe og planlegge treningsøktene for resten av høsten, og lete etter noen inspirerende retter. Deler med dere senere!