Nå er det rundt én uke igjen av utfordringen jeg fikk av Helly Hansen i vår, The Dare og jeg tenkte det derfor hadde vært fint med en liten oppsummering på hva som har skjedd de siste månedene. Jeg husker hvor spent jeg var da jeg traff de andre bloggerne i Helly Hansen butikken for noen måneder siden, dagen før eksamen *haha*, og hvor mye jeg gledet meg til å ta utfordringen da vi gikk ut derifra. // Kaja, Madicken, Ingrid, Kristina og Marie (som ikke er med på bildet)  //
bloggereEtter en PT-time på Driv Trening i Oslo, fikk jeg et program jeg skulle følge igjennom sommeren, og jeg var «klar» for 3 mila/Nordmarkstravern i september. Etter en stund fikk vi også lastet ned Helly Hansens løpeapp, hvor vi kunne følge med på løpeøktene våres, og sammenligne oss med de andre bloggerne som deltok i utfordringen. Du kan se oversikten HER…. Jeg lå ganske godt an en liten periode, og har noen timer med løping som ikke er registrert enda, så dette har vært veldig spennende å følge med på. Motiverende å se hvor mye de andre har løpt, og jeg må spesielt skryte av Kaja og Kristina, gaaaad så flinke de har vært! 
Helly Hansen 1I nytt treningstøy fra Helly Hansen startet jeg med masse motivasjon, løp mye, trente styrke, tøyet ut og gjorde mitt beste imellom arbeidsdagene. Følte det gikk helt strålende i starten, men så kom det «skade» etter «skade» og jeg ble mer og mer frustrert. Det startet med betennelse i låret/lysken, som tok rundt 3 uker å bli kvitt… Trente lett forde, men ble jo ikke akkurat mye løping. Så var det noen uker hvor alt var bra, før beinhinnebetennelsen i leggene mine blusset opp igjen. Jeg løp og løp forde, smurte med voltaren, masserte og sov med støttestrømper hver natt for å få det under kontroll. Etter dette kjente jeg at motivasjonen begynte å dale….. Så de to siste ukene er det høyre kne som har skrantet og jeg er skikkelig iritert og frustrert. Jeg fremstår vel som den værste hypokonderen når jeg skriver dette, men utfordringen ble plutselig 10 ganger større for meg etter alt dette, med tanke på at jeg får følelsen av at jeg ikke har fått trent nok… Eller gjort det bra nok for den saks skyld. Men jeg skal klare det forde! 
Helly Hansen 2Alt i alt så er jeg veldig fornøyd med hvordan jeg har klart å trene underveis til tross for at det er en del som har ødelagt hele veien. Jeg er derimot lei meg for at jeg ikke har fått løpt m  e  r  enn det jeg har gjort, samtidig som at jeg vet at jeg ikke kunne gjort det noe annerledes. I tillegg så har jeg både gått ned i vekt og i cm siden bildet over her, noe som også er et resultat av at jeg absolutt ikke har ligget på latsiden i sommer. Det har selvfølgelig vært latere dager innimellom ettersom at det har vært sommer og litt fri *haha*.
Helly Hansen 5For et par uker siden så var jeg ute i Oslofjorden med hele Helly Hansen-gjengen, noen av bloggerne og Redningsselskapet. En utrolig kul opplevelse å få reise ut på vannet med dem, og ikke minst å få se hvordan de jobber og hvor flinke de er. Tøffe Marie meldte seg friveligg ble tvunget til å være redningsdukke den dagen, og det var virkelig interessant å se hvor godt hun ble tatt vare på under forskjellige redningssituasjoner. Alle de ansatte i Redningsselskapet er frivillige, altså, de får ikke en eneste krone for å være tilgjengelige for oss på vannet. Tenk det! De fortjener virkelig all ros og skryt ♥
Helly Hansen 3I dag skal jeg ha min siste lange løpetur før selve løpet, da kroppen har behov for å «lade» seg opp neste uke. 3 mil er en stor påkjenning for kroppen, og jeg trenger virkelig all den energien og styrken jeg kan ha neste helg. Jeg håper, håper, håper alt går knirkefritt i dag, at betennelser, vonde knær og alt holder seg milevis unna og at jeg kan gå i mål med et smil om munnen neste uke!
Helly Hansen 4Det har vært en veldig interessant og læringsrik utfordring, og jeg har lært mye om meg selv også. Jeg er en intervall-jente og ikke en langdistanseløper blant annet…. Dette blir nok første og siste gang jeg deltar på noe som dette, men det har absolutt vært en spennende tid, og jeg er spent på hvordan det kommer til å gå.

Lykke til Kaja, Madicken, Marie, Ingrid og Kristina! :D