Sponset antrekk
rönisch
Rosa, rosa, rosa, rosa  Det er lov å like rosa selvom man har rundet 20 for to år siden vel? Det er i hvertfall innafor hos meg, så da Getinspired foreslo et helantrekk i rosa til meg for et par dager siden så var jeg ikke vond å be for å si det sånn. Altså, dette antrekket… Det får faktisk ikke blitt mer jentete enn dette *haha* Det er faktisk søte «blonder» i sømmene, både på tightsen og toppen! Hadde jeg hatt dette antrekket på barneskolen, da filmen Legally Blond kom ut så hadde jeg vært i ekstase! (Syns den filmen var veeeldig fin) og jeg er vell egentlig litt i ekstase over rosaantrekket mitt i en alder av 22 også når jeg tenker meg om…
rönisch bloggHele antrekket finner du hos Get Inspired her. Både toppen og tightsen er fra Rönisch ♣ R to the O to the S to the A!!!
pink rönischMen, det viktigste med et treningsantrekk er jo ikke hvilken farge det er i *litt viktig det også da*, men det viktigste er jo hvordan det er å ha på seg på trening. Tightsen har ekstra høy midje, noe som var veldig behagelig for meg i hvertfall. Toppen merket jeg nesten ikke at jeg hadde på meg en gang, så det sier vel sitt. Tipptopp-tommel opp med andre ord!
___________________________________________________________________________________________________________________
Som jeg alltid nevner, men som også fortjener en ekstra oppmerksomhet er at dette antrekket ble levert i postkassen min på rekordtid som alltid. Get Inspired registrerte denne bestillingen på mandag… i dag tidlig lå den i postkassen. Stort + i boka for rask levering og gratis frakt.
Hepp hepp!