Hallo ♣ håper helgen deres har vært fin! Selv så har jeg ikke gjort noe annet enn å jobbe, og skal det samme om noen timer, men først blir det trening og litt forbereding til morgendagens forelesning…så her er hverdagen virkelig i gang, til og med i helgen!
___________________________________________________________________________________________________________________
Jeg var så heldig som kom hjem til strøken leilighet i går kveld! Snilleste A hadde stått på skikkelig mens jeg var på jobb så dere kan tro jeg ble glad da jeg kom hjem. Makan til mannfolk… jeg er heldig jeg! Kveldsroen kom derfor snikende i dét jeg satte meg ned i sofaen, og det hele ble toppet med en herlig kopp med varm kakao med karamell (min store favoritt hos Dolce Gusto).
kko
Jeg er egentlig veldig glad i min «sunne kakao» også, men jeg hadde ikke hovedingrediensen *kakaopulver*  i går så da fikk det bli sukkerbomben i stede… Men så lenge det er en kopp nå og da, og ikke hver dag, flere ganger om dagen så er det lov. Lørdag var det jo også, så denne nøt jeg med god samvittighet for å si det sånn! 

Nå skal jeg ut på en aldri så liten løpetur igjen, før en ny kveldsvakt venter på meg. Planen er å løpe 40 minutter i dag, så får vi se hvor langt jeg kommer!

Ha en god søndag!