God lørdag! I går hadde jeg egentlig planer om å ha en dags treningsfri, ettersom at beina var rimelig stive etter løpeturen på torsdag. Heldigvis for meg så har jeg en fyr i livet mitt som motiverer meg de dagene hvor jeg vil gjøre alt annet enn å trene, så jeg kom meg til treningssenteret til slutt.
___________________________________________________________________________________________________________________
Hele sommeren har det for det meste gått i trening for kjernemuskulaturen, litt skuldre og selvfølgelig bein og rumpe, så det ble ikke noe nytt og spennende i går heller.  Men, jeg fikk i hvertfall brukt den søteste tightsen jeg har på trening ♡ elsker fargene!
copy
// Tights HER // Top HER // dette er IKKE adlinks *haha*

Nå er jeg i tvil om jeg skal orke atter en treningsøkt i dag, eller om jeg bare skal ta det med ro før jobb *blir nok det siste*. . . Det blir en løpetur i morgen også så fornuften sier meg at det er det beste i dag.

Ønsker dere en kjempefin lørdag!