Hei hei ♡ Da The Dare opplegget startet, bestemte jeg meg for å ta målebåndet fatt for å se om det ble noen forandringer på kroppen underveis. Den største forandringen og målet er jo rettet mot at jeg skal være i stand til å løpe 3 mil, men jeg ville se om det ble forandringer utseendemessig også. Det er jo vanskelig å se fremgang når man ser seg selv i speilet hver eneste dag, og for å komme meg litt ut av den onde sirkelen med baderomsvekten tenkte jeg at målebåndet ville være en god idé. Jeg glemte bort målebåndet like raskt som jeg fikk ideen selvfølgelig, så de første ukene har ikke blitt med, men etter at jeg kom på dét igjen så har jeg faktisk minsket midjen med 10 cm!
___________________________________________________________________________________________________________________
Jeg klarer ikke helt å se det selv men merker det naturligvis på en del av klærne mine, og selvom jeg ikke er like opptatt av vekt og cm nå i motsetning som for to år siden, så er det naturligvis en liten «seier» når man får noen resultater av treningen sin. Det jeg tenker nå da, er at hvis jeg hadde vært så flink og fulgt treningsprogrammet uke etter uke *har blitt noen late dager i sommerferien også…* så hadde det vel vært noen helt andre tall jeg hadde skrivd om i dag? Ikke godt å si, men jeg er da fornøyd med dette også jeg!
Happy
Det aller viktigste er jo at kroppen fungerer, at den er frisk og i stand til å gjøre det hodet ønsker at den skal gjøre, og akkurat nå tror jeg at kroppen min er glad og fornøyd *hehe* selvom den gruer seg veldig til å løpe 3 mil………