Hei hei ♥ Gårsdagen var virkelig fin, med både shopping av pensumbøker *godt å ha alt klart!*, et besøk i Mathallen og en fin kveldstur med hund og kjæreste på kvelden. A ble satt på sykkelen, båndet til Cleo tok jeg rundt livet mens jeg løp/jogget ved siden av. Kjempekoselig tur i rolig tempo på nesten 1 mil… 9,5 km for å være helt korrekt! Det irriterer meg litt nå at jeg ikke bare tok en ekstra runde rundt kvartalet her slik at det hadde stått 10 km i stede for 9,5, men men! 
RUN
Kondisjonen kjennes veldig bra ut akkurat nå *heldigvis*, og med det rolige tempoet jeg jogget med i går så tror jeg faktisk at jeg kan klare 3 mil! Målet mitt for de 3 milene jeg skal løpe i september er jo først og fremst å fullføre, og jeg tror det smarteste jeg kan gjøre er å starte i like rolig tempo som jeg gjorde i går. Jeg hadde en gjennomsnittsfart på 8km/t i følge klokken min… kanskje i sakteste laget, men vi får se da om kondisjonen og styrken min kan bli e n d a litt bedre de neste ukene da!

Kjenner jeg gruer meg litt nå, haha, men jeg skal gjøre mitt beste i hvertfall!