1God morgen fra «mårratrynet»! ♡ Morgentrening er ikke noe som skjer så altfor ofte for denne jenta her, men i dag ble jeg vekket av Cleo litt tidligere enn planlagt, og fikk derfor tid til å motivere meg selv ut av sengen tidlig nok til å rekke en enkel, men slitsom treningsøkt som jeg tenkte jeg kunne dele med dere, slik at du kanskje får en idé til hvordan du kan starte dagen din i morgen tidlig. ___________________________________________________________________________________________________________________
Det er muligens ikke tidens økt, men absolutt en god start på dagen… Jeg pustet, peset og svettet etter tre runder med disse øvelsene i hvertfall. . . Alle øvelsene tok jeg 3 x 12 bortsett fra burpees som det «bare» ble 30 av til sammen. *mer enn nok for meg… hjelpes!*
3
Nå skal jeg hive i meg litt mager kesam med eple, sukrin og kanel, før jeg setter meg på toget inn mot Oslo for å ha min aller første time med bedriftsøkonomi.


Ha en fiin dag!