Hei hei ♡ Nå er de to konte-eksamenene mine vell overstått og jeg har fire dager med fri fremfor meg før jeg må sitte med skolearbeid igjen. Disse sagene skal nytes og benyttes godt til å slappe av, lade opp og forberede kroppen til skolestart neste uke.
___________________________________________________________________________________________________________________
Denne sommeren har gått så sinnsykt fort og jeg føler det kun er noen få uker siden jeg startet sommerferien, men helt ærlig så skal det bli ganske godt å komme i gang igjen også… Fire nye fag venter på meg, og jeg er både spent og nervøs for alle fire. Sommeren har vært fin da, og jeg føler jeg har fått mye fornuftig ut av den i hvertfall! Jeg har jobbet så mye som mulig og forhåpentligvis forbedret to av karakterene for andre semester…Skulle gjerne fortalt om noen sinnsyke reiser, men det får bli sommeren 2015 i stede. 
bestfriends
Nå skal leiligheten ryddes og shines, og det samme gjelder kroppen til hu som skriver dette, litt senere i kveld. Vi snakker hårkur, annsiktsmaske, rensende te og joggedress!