Endelig kunne jeg blogge om ukens første treningsøkt dere! Jeg skulle jo egentlig ha løpt to ganger allerede, men på mandag ble det brått et forstuet håndledd og bursdagsfeiring på planen, og i går hadde jeg null energi. Heldigvis har jeg hatt en av styrkeøktene allerede, så får jeg heller bare legge til den løpeøkten jeg mangler til en av de dagene hvor jeg har fri. Årner sæ!

nike gpsDet var sol og varmt her igjen i dag, så det var mildt sagt et slit å løpe intervaller ute i dag, men jeg fikk det til! 5 min oppvarming, 2 min løp + 1 min «gåing» 8 ganger, og deretter gikk jeg hjem igjen. Veldig fin og veldig slitsom løpetur, men det er jo absolut verdt det når man er ferdig!
___________________________________________________________________________________________________________________
Nå ligger jeg og har vondt i leggene, mens jeg planlegger hvordan jeg skal øve til de to eksamenene jeg skal ta opp om noen uker. Jeg fikk nemlig D på to eksamener, og jeg har blitt såppas streng med meg selv at noe lavere karakter enn C, det vil jeg ikke ha. Så, da får vi se hvordan det går nå da, på forsøk nummer to! *haha*