Goood onsdag! I dag sov jeg litt lenger enn planlagt gitt, og er derfor litt stresset akkurat nå, til tross for at jeg egentlig ikke har noe å stresse over…*haha*, men jeg liker absolutt ikke å sove noe lenger enn til klokken 10, for da føler jeg at resten av dagen bare suser avgårde, og i dag skal jeg både trene og lese til to eksamener som jeg ønsker å ta opp igjen. 
frokost
Men før jeg stresser avgårde skal jeg gi dere enda et lite frokost/lunsj tips igjen. Jeg delte jo et lite kesam-tips til dere forrige uke også, som du kan finne her, men i dag prøvde jeg med noe annet i, og det ble minst like godt. Denne bollen inneholder altså en nektarin, mager kesam med lime-smak, sukrin, kanel og en liten håndflate med nøttemiks.

Nå skal jeg hive på meg treningstøyet og sette igang her! Det er strålende sol og varmt her igjen nå så dette blir en varm og svett treningsøkt *hihi*. Ha en fin dag!