Hei hei ♡  Denne morgenen har jeg brukt på å lese igjennom de gamle innleggene mine innenfor kategorien «vekt og trening», for å se hva jeg egentlig holdt på med for noen år tilbake… Derfor får dere nå en liten repost av vektnedgangen jeg hadde for to år siden *haha*.
___________________________________________________________________________________________________________________
Jeg husker veldig godt at jeg syns det var sykt skummelt å legge ut de første «formbildene» på bloggen, til tross for at jeg hadde noen få lesere, men at det absolutt hjalp på motivasjonen. Etter å ha lagt det ut så måtte jeg jo liksom stå på for at det skulle være verdt det. Og stå på…. det gjorde jeg for å si det sånn! 
Janteloven eller ikke, men jeg må få lov til å si at jeg var sykt flink altså! Det som er litt komisk også er at lesertallene på bloggen økte ekstremt mye i forhold til hvor mange kilo jeg tok av og skrev om her…. ganske sykt egentlig, men det er jo ikke noe tvil om at fokuset på vekt er rimelig populært heller da… desverre!!! og det som er MEST komisk er at det begynte å synke ettersom at jeg ble fornøyd og sluttet å skrive «gått ned 2 kg denne måneden»… haha
Trening1-700x420Her har jeg funnet frem noen av de gamle bildene som jeg la ut på bloggen for et par år siden, bare for å minne meg selv på hvor jeg en gang var, og hvilken innsats jeg har gitt for å komme dit jeg er i dag. Bare se forskjellen på det øverste og nederste bildet liksom! Det jeg egentlig er mest imponert over var at jeg fikk til dette uten PT og kostholdsplan, noe som det virker som at man ha nå i dag for å kunne få til noe… Hva skjedde med fornuftige valg og normale mengder fysisk aktivitet for eksempel? Ut i fra innleggene mine, så var jeg kanskje i overkant opptatt av vekten min for to år siden, men det virker som at jeg også har blitt mer og mer fornuftig underveis også *haha* for det siste innlegget om nedgangen skrev jeg at jeg kunne ønske jeg brukte måleband i stede for vekten blant annet.
halvveis-700x420Nå skal det sies at på det nederste bildet er jeg på mitt aller minste noen sinne, og det var den tiden jeg følte meg mest «fornøyd» også, men nå i dag føler jeg meg som en mitt-i-mellom det midterste og nederste bildet (har lagt på meg litt daaaaaa) hihi. Men det går fint! nå-700x420
Dette ble et veldig «skrytete» innlegg, men det er viktig noen ganger det også… å skryte litt av seg selv altså! Det er så utrolig lett å glemme seg selv innimellom, å fokusere på det negative med deg selv i stede for det positive. I dag trengte jeg en liten klapp på skulderen, og den lille boosten jeg trengte i dag fikk jeg ved å gå tilbake i arkivet.
svettKlein posering og tommel opp for oss jenter! Gud, så mye dritt vi skal gå igjennom, føle på, tenke og stresse over. Det er jammen meg ikke lett å bare «være» i 2014 altså…