Hei hei ♡ Er du litt småsulten? Jeg har nemlig funnet meg et lite måltid som både er mettende, godt og latterlig lett å lage. Jeg er så lei av å lage mat for tiden, så jeg vil at alt av matlaging skal gå veldig fort, samtidig som at det skal være litt sunt selvfølgelig. Dette her funker både som frokost, lunsj og kveldsmat for min del, og kanskje det funker for deg også? 
eple
Du trenger bare noen ss med mager kesam med lime smak (eller vanlig mager kesam blandet ut med fun light saft!!) – et eple – èn liten neve med nøtter – kanel og en liten ts med sukrin… 
frokostMer trenger du ikke og det er superdigg! Jeg tok det med på jobben her om dagen, og puttet enkelt og greit alt oppi en sånn reise-kaffekopp som jeg plasserte i kjøleskapet på jobben. Så, slapp jeg å dra innom butikken å kjøpe tjukklefse med smør, sukker og kanel *haha*, for det er nemlig min største og værste svakhet for tiden.