Hei hei i tropevarmen! ♡ Altså, jeg har vært litt bitter for at det ikke ble noen sydentur på oss i år heller, men helt ærlig så kan jeg ikke peke på andre forskjeller enn at vi mangler saltvann og palmer i Lillestrøm i forhold til «sydenland» akkurat nå. Det er nesten 30 grader her allerede og skikkelig høy luftfuktighet… og jeg kan faktisk ikke huske en eneste sommer i Norge som har vært likedan jeg?! Deilig er det i hvertfall, og jeg må skynde meg ut for å løpe nå før det blir for varmt!
___________________________________________________________________________________________________________________
Fra søndag til mandag så var jeg innmari sprek *i følge meg selv*, siden jeg avsluttet søndagen med å løpe med Pernille, startet mandagen på samme måte og fikk til og med slengt inn en knall styrkeøkt senere på ettermiddagen. Med tanke på treningsprogrammet mitt i The Dare, fikk jeg dermed slått sammen to økter, og tok derfor treningsfri i går. Så… i dag må jeg løpe igjen :)
musikk
For det som måtte lure, så går det veldig bra med treningen for tiden, spesielt med løpingen.  Det eneste negative er at jeg er så sykt utolmodig om dagen, og er inne i en veldig negativ periode hvor jeg finner ting å være missfornøyd med *med meg selv* hele tiden, noe som ikke er spesielt gøy… Treningen skal være morsom og noe du gjør fordi du har lyst og «koser» deg med det, ikke fordi du føler at du må. Men forhåpentligvis går dette over snart! Er jo ikke noe hemmelighet at man får bedre selvfølelse av å være i aktivitet… Håper jeg får løpt inn litt endorfiner i dag da!
STEPSGoood onsdag!